Βιομηχανικός Ζυγός – Όγκων Μαρμάρου

zigaria gia marmara
zigaria gia marmara

Βιομηχανικός ηλεκτρονικός ζυγός βαρέως τύπου για ζύγιση όγκων μαρμάρου. Στιβαρή κατασκευή υψηλής αντοχής από σιδεροδοκούς IPE και UPN. Κατασκευή στις διαστάσεις και την δυναμικότητα που επιθυμείτε.

Βιομηχανική ζυγαριά όγκων μαρμάρου βαρέως τύπου. Για ζύγιση όγκων μαρμάρου κάθε τύπου. Στιβαρή κατασκευή υψηλής αντοχής από σιδεροδοκούς IPE και UPN πρότυπου παραγωγής κατά DIN 1025 / ΕΝ 10034 και ποιότητα χάλυβα ST37 / EN 10025.Δυναμικότητα έως 50tn και όρια ασφαλείας υπερφόρτωσης πάνω από 150% της ονομαστικής δυναμικότητας του ζυγού, και όριο θραύσης 300%. Σχεδιασμένος με προστατευτικές διατάξεις για αποφυγή φθορών από πλευρικές ή απότομες καταπονήσεις.

Η πλατφόρμα ζύγισης εδράζει πάνω σε πιστοποιημένες δυναμοκυψέλες, εγκεκριμένες από την Παγκόσμια Μετρολογική Υπηρεσία (OIML), οι οποίες τοποθετούνται με ειδικά mount support στις γωνίες της κατασκευής διασφαλίζοντας μέγιστη ακρίβεια, αξιοπιστία, σταθερότητα και ασφάλεια του συστήματος από κάθε απότομη τοποθέτηση ή μετακίνηση του φορτίου πάνω της.

Όλα τα μεταλλικά τμήματα του ζυγού προσφέρονται αμμοβολημένα και βαμμένα με αντιδιαβρωτική στρώση primer μετάλλου και διπλή στρώση αντισκωρικού χρώματος υψηλής αντοχής.

Γενικά Χαρακτηριστικά : 

  • Δυναμικότητα : 10 έως 50tn
  • Διαστάσεις : Κατασκευή κατά παραγγελία
  • Μεταλλικό πλαίσιο από δοκούς IPE & UPN
  • Επίστρωση λαμαρίνας (προαιρετικά : αντιολισθητικής επιφάνειας - κριθαράκι)
  • Στιβαρή κατασκευή υψηλής αντοχής
  • Ζύγιση σε 4 πιστοποιημένες δυναμοκυψέλες
  • Εύκολα μεταφερόμενη
  • Σύνδεση με όλους τους ενδείκτες της εταιρίας μας.

Δυνατότητα σύνδεση με ενδείκτη απλής ένδειξης του βάρους των όγκων μαρμάρου που ζυγίζονται, με ενδείκτη και εκτυπωτή για παραλαβή απόδειξης, ζυγολογίου ή ετικέτας καθώς επίσης και σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή για καταγραφή των ζυγιζόμενων όγκων μαρμάρου σε βάση δεδομένων.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Βιομηχανικός Ζυγός – Όγκων Μαρμάρου”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *