Γεφυροπλάστιγγα Υπέργεια Μεταλλική

ZWB-18M/1 flat ipergia pliros metalliki gefiroplastigga
ipergia metalliki flatipergia metalliki me kagelakiZWB-18M/1 ipergeia pliros metalliki gefiroplastigaypergeia metalliki flatdinamokipseles endiktis ektipotis

Πιστοποιημένη με έγκριση τύπου Ε.Κ. (Αρ. ΔΠΠ 830/Ζ2-17) υπέργεια γεφυροπλάστιγγα αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό τύπου U και Ι με χαλύβδινη πλατφόρμα κύλισης. Με μικρό κόστος οικοδομικών και ευκολία στην μεταφορά την κάνουν ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση και επαγγελματία.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ:

 • Πλήρως μεταλλική
 • Διαιρούμενη κατασκευή, για ευκολία στην μεταφορά.
 • Μήκος από 9μ έως 18μ. (Για μεγαλύτερες διαστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας)
 • Πλάτος 3,00μ
 • Δυναμικότητα από 60tn έως 100tn
 • Εύκολη και γρήγορη (μία ημέρα) εγκατάσταση και μετεγκατάσταση.
 • Ύψος πλατφόρμας κύλισης περίπου 450mm από μπετόν καθαριότητας.
 • Επίπεδη (Flat) αντιολισθητική πλατφόρμα
 • Yψηλής ακρίβειας πιστοποιημένες με OIML και NTEP δυναμοκυψέλες.
 • Σύνδεση με ενδείκτη VT300 και εκτυπωτή EPSON LX350
 • Πιστοποιητικό έγκρισης τύπου Ε.Κ. Αρ. ΔΠΠ 830/Ζ2-17

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ:

Η υπέργεια πλήρως μεταλλική γεφυροπλάστιγγα ZWB-xM/1, έχει μικρό κόστος οικοδομικών και για την εγκατάσταση της γεφυροπλάστιγγας δημιουργείται η απαραίτητη θεμελίωση και δύο ράμπες (εισόδου και εξόδου), ανάμεσα από τις οποίες πλαισιώνεται η μεταλλική κατασκευή.

Όλοι οι στατικοί υπολογισμοί της γεφυροπλάστιγγας και της θεμελίωσης έχουν γίνει ακολουθώντας τα πιο προηγμένα πρότυπα DIN 8119 και DIN 1072 για γέφυρες οδικού τύπου.

themeliosi gefiroplastiggas me rampes

Θεμελίωση γεφυροπλάστιγγας με ράμπες

Ο μεταλλικός σκελετός της κατασκευάζεται από κύριους δοκούς τύπου U και I. Άνωθεν των κύριων δοκών τοποθετούνται μεταλλικά ελάσματα (λαμαρίνες) πάχους 10mm.
Κατά μήκος των κύριων δοκών και σε ανάλογη θέση μεταξύ τους προσαρμόζονται κάθετες υποδοκίδες κάτω από τις οποίες γίνεται η έδραση των δυναμοκυψέλες.

Στα σημεία έδρασης των δυναμοκυψελών έχουν δημιουργηθεί και τοποθετηθεί ειδικές ράβδοι ενισχύσεις και mount support που εξασφαλίζουν την στιβαρότητα και την ενιαία λειτουργία του φορέα καθώς επίσης και την σωστή μεταφορά των φορτίων στις δυναμοκυψέλες.

Η συγκέντρωση όλων των καλωδιώσεων γίνεται σε ειδική εσοχή όπου τοποθετείται το κυτίο σύνδεσης (Juction Box) με την πλακέτα συγκέντρωσης των σημάτων απο τις δυναμοκυψέλες.

Όλα τα μεταλλικά μέρη αμμοβολούνται και βάφονται με εποξειδικές και αντιοξειδωτικές βαφές υψηλής αντοχής για μακροχρόνια προστασία της γεφυροπλάστιγγας από διάβρωση και οξείδωση.

ypergeia metalliki gefiroplastigga

* Περιμετρικό κάγκελο προαιρετικός εξοπλισμός

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ:

Η μεταφορά και η εγκατάσταση πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΖΥΓISIS, με την χρήση ιδιόκτητου γερανοφόρο φορτηγού της εταιρίας μας.

Η εγκατάσταση της γεφυροπλάστιγγας ολοκληρώνεται με την παραμετροποίηση της, σύνδεση των περιφερειακών (ενδείκτης, εκτυπωτής, κερματοδέκτης κλπ) και τη βαθμονόμηση (Calibration) της.
Στο τέλος γίνεται ο έλεγχος σωστής λειτουργίας, η επίδειξη και η εκπαίδευση των χειριστών της γεφυροπλάστιγγας και η παράδοση των εγχειριδίων χρήσης στα Ελληνικά.

Όλα τα μέρη της γεφυροπλάστιγγας συμπεριλαμβανομένων των δυναμοκυψελών και των συστημάτων στήριξης τους ,παραμένουν εύκολα προσβάσιμα μετά την εγκατάσταση , παρέχοντας απρόσκοπτη συντήρηση.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ:

proeraitika ypergeias metallikis

Προαιρετικά Γεφυροπλάστιγγας Μεταλλική Υπέργεια

Προαιρετικά

Επιπρόσθετα υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν με τις γεφυροπλάστιγγες της εταιρίας μας.

software diaxeirisi gefiroplastiggaw

Το WBS είναι ένα λογισμικό για την ολοκληρωμένη διαχείριση της γεφυροπλάστιγγας σας. Παρέχει την δυνατότητα 1ης και 2ης ζύγισης (ολοκληρωμένη ζύγιση), χειροκίνητης ζύγισης (με γνωστό απόβαρο), αποθήκευση μόνιμου απόβαρου σε γνωστά οχήματα καθώς και ζύγισης για λογαριασμό τρίτων χωρίς να επηρεάζονται τα δεδομένα της επιχείρησης και οι αναφορές (reports).

Σύστημα Αυτόματης ΖΥΓISIS Banner

Αυτόματο ζυγιστικό σύστημα γεφυροπλάστιγγας όπου με την χρήση κερμάτων, μαρκών ή καρτών (RFID) γίνεται η ζύγιση και η έκδοση του ζυγολογίου. Άμεση εξυπηρέτηση των οχημάτων όλο το 24ωρο χωρίς την παρουσία κάποιου χειριστή.

Ο κερματοδέκτης περιέχει ειδικό λογισμικό ζύγισης οχημάτων διαμορφωμένο έτσι ώστε να συνεργάζεται με οποιοδήποτε σύστημα ζύγισης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Γεφυροπλάστιγγα Υπέργεια Μεταλλική”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *