Κάθετης συσκευασίας – Doypenta

kathetis siskeasias Doypenta Pentavac
Doypenta Pentavac

Η Doypenta είναι μια μηχανή κάθετης συσκευασίας σχεδιασμένη ειδικά για την κατασκευή Doy bag. Ανοξείδωτη κατασκευή (AISI 304) υψηλής αντοχής. Εξαιρετικά εύκολη και απλή στον χειρισμό και στον καθαρισμό. Η αλλαγή μεγέθους και των ρυθμίσεων συσκευασίας είναι γρήγορη και εύκολη χάρη στις έξυπνες τεχνικές που έχουν σχεδιαστεί για την βελτιστοποίηση του χρόνου παραγωγής.

Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Η Doypenta είναι μια μηχανή κάθετης συσκευασίας σχεδιασμένη ειδικά για την κατασκευή Doy bag.  Το πλαίσιο της μηχανής είναι σωληνοειδή ανοξείδωτη κατασκευή (AISI 304) υψηλής αντοχής. Εξαιρετικά εύκολη και απλή στον χειρισμό και στον καθαρισμό. Η αλλαγή μεγέθους και των ρυθμίσεων συσκευασίας είναι γρήγορη και εύκολη χάρη στις έξυπνες τεχνικές που έχουν σχεδιαστεί για την βελτιστοποίηση του χρόνου παραγωγής.

Οι θύρες ασφαλείας είναι διαφανείς carbonate και επιτρέπουν την πρόσβαση στην μηχανή και από τις 2 πλευρές για ευκολία στον καθαρισμό και στην συντήρηση της.

Η Doypenta διατίθεται με brushless motοrs που συνδυάζουν ταχύτητα και δύναμη σφράγισης, επίσης και με φερμουάρ (zip).

Διατίθεται σε διάφορα μοντέλα γεμίσματος, ζύγισης (βάρους), γραμμικό ή πολυκέφαλο σύστημα φόρτωσης.

Ο Πίνακας ελέγχου με γραφικά σύμβολα είναι απλός και φιλικός προς το χρήστη και βοηθάει στο χειρισμό της μηχανής ακόμα και από έναν άπειρο χειριστή.

Η αλλαγή των ρυθμίσεων λειτουργίας είναι γρήγορη και άνετη με στόχο της βελτιστοποίηση του χρόνου παραγωγής.

Μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, όπως :

  • Συσκευή αερίου - Gas flushing device
  • Συσκευή tear-notch
  • Ευρύ φάσμα πολυκέφαλων ζυγιστών
  • Σύστημα πληρώσεως (γεμίσματος) με κοχλία για σκόνες ή έμβολο για υγρά προϊόντα.
  • Πλαίσιο για να υποδεχθεί εργονομικά διάφορα είδη εκτυπωτή ή ετικετέζας (Labelers)

Οι σωλήνες που διατίθενται μπορούν να υλοποιήσουν doy-bags και pouch-bags και μπορεί να συσκευάσει σε σακούλα με μέγιστο πλάτος 340 χιλιοστών.

Αξεσουάρ :

Ένα ευρύ φάσμα συσκευών ζύγισης, πληρώσεως, καταμέτρησης και φόρτωσης μπορεί να ενωθούν με την μηχανή κάθετης συσκευασίας κατόπιν παραγγελίας. Η διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος συσκευασίας μπορεί να τελειοποιηθεί, για παράδειγμα με τη συσκευή ανοίγματος φερμουάρ (zip opening device) ή με επανακλειόμενη ετικέτα, με την εγκατάσταση εκτυπωτών, labelers (ετικετεζών), συσκευών αερίου ή εκτύπωση μητρώου φιλμ.

Η ΖΥΓISIS είναι πάντα πρόθυμη να αναπτύξει προσαρμοσμένες λύσεις και να μοιραστεί με τους πελάτες την εμπειρία και την ευελιξία της.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 1870 x 1220 x 1700 mm
Material

Inox AISI 304

Max Bag Sizes

230 mm x 90mm x 265mm

Speed

TC 30-35 bags/min, HS 50/55 bags/min

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κάθετης συσκευασίας – Doypenta”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *