Κάθετης Συσκευασίας – Smooth 2100

kathetis siskevasias Smooth 2100 inox
plires sistima kathetis siskevasias smooth 2100

Αυτόματη μηχανή κάθετης συσκευασίας. Το νέο 2100 μοντέλο είναι διαθέσιμο στην “Smooth” έκδοση του : Η εισαγωγή των κινητήρων χωρίς ψήκτρες, οδηγεί σε ένα νέο μοντέλο υψηλής ταχύτητας. Το όνομα “Smooth” προέρχεται από τις βελούδινες κινήσεις λειτουργίας, όσο και από το χαμηλό θόρυβο, στις μέγιστες ταχύτητες.

Κατηγορία: Ετικέτα:

Η πρώτη σε πωλήσεις 2100 εξελίσσεται, τώρα με την νέα έκδοση Smooth : μεγαλύτερη δύναμη κατά την διάρκεια της σφράγισης, μεγαλύτερη ταχύτητα. Όλα αυτά χάρη στην νέα τεχνολογία ηλεκτρονικών χωρίς ψύξη μηχανοκινήσεων.

Το όνομα "Smooth" προέρχεται από τις βελούδινες κινήσεις λειτουργίας, όσο και από το χαμηλό θόρυβο, στις μέγιστες ταχύτητες. Η δραστική μείωση του πεπιεσμένου αέρα μειώνει την ατμοσφαιρική και την ακουστική ρύπανση στο χώρο εργασίας και επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επίσης και την μεγιστοποίηση της παραγωγής. Διατίθεται και σε ανοξείδωτη έκδοση, καθώς επίσης και για Stabilo bags.

Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε μια πολύ συμπαγή εφαρμογή με πολυκέφαλο ζυγιστήριο, απλοποιημένο πλαίσιο στήριξης, μηχάνημα κλεισίματος και επισήμανσης/ετικέτας (labeller) και των μεταφορέα εκφόρτωσης.

Μέγεθος συσκευασιών : 

  • Ελάχιστες διαστάσεις : 32 (π) x 60 (μ) mm
  • Μέγιστες διαστάσεις : 320 (π) x 500 (μ) mm

Ταχύτητα : Έως και 80 σακούλες / λεπτό (μηχανική ταχύτητα 110 σακούλες / λεπτό)

kathetis siskevasias smooth 2100 - diastaseis

Κάθετης Συσκευασίας Smooth 2100 - Διαστάσεις

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 1310 x 1775 x 1550 mm
Material

Painted Steel, Stainless Steel

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κάθετης Συσκευασίας – Smooth 2100”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *