Κάθετης Συσκευασίας – Xmotion

Automatic Vertical Xmotion
kathetis siskevasias Xmotionkathetis siskevasias Xmotion

Xmotion Κάθετης συσκευασίας.  Απλή και λιτή σχεδίαση, πλήρες και λειτουργική, στιβαρή κατασκευή. Ξεπερνάει τα στάνταρ του ανταγωνισμού και ακούγεται σαν σφύριγμα του ανέμου σε εκπληκτικές ταχύτητες συσκευασίας. Δεν την προλαβαίνουν τα πολυκέφαλα ζυγιστικά (multihead weighers), η καταμετρητές (counting devices) και τα ογκομετρικά (volumetric fillers)

Κατηγορία: Ετικέτα:

H κάθετη κίνηση του οριζόντιου σφραγιστικού επιτρέπει την Xmotion να συσκευάζει συνεχόμενα και αρμονικά. Η εφαρμογή της τεχνολογία χωρίς ψήκτρες δίνει στην μηχανή την δυνατότητα να δουλεύει σε μια κίνηση που θυμίζει κουτί, όπου το σφραγιστικό συνεχίζει να κινείται σε επαφή με την ταινία ή μέσα από μια ημικυκλική κίνηση που θυμίζει  σχήμα D, όπου η σφράγιση αγγίζει την ταινία (film) για μια στιγμή και στην συνέχεια πηγαίνει αμέσως πίσω στην θέση της. Διατίθεται και με μια θέση κλειδώματος του σφραγιστικού. Το αποτέλεσμα είναι η ταχύτατη παραγωγή σε αρκετά προϊόντα.

Xmotion Κάθετης συσκευασίας.  Απλή και λιτή σχεδίαση, πλήρες και λειτουργική, στιβαρή κατασκευή. Ξεπερνάει τα στάνταρ του ανταγωνισμού και ακούγεται σαν σφύριγμα του ανέμου σε την εκπληκτικές ταχύτητες συσκευασίας. Δεν την προλαβαίνουν τα πολυκέφαλα ζυγιστικά (multihead weighers), η καταμετρητές (counting devices) και τα ογκομετρικά (volumetric fillers).

proionta

Προϊόντα

Xmotion με πολυκέφαλο ζυγιστικό

Με ειδικό χρονοδιακόπτη εισόδου που επιτρέπει τον έλεγχο του προϊόντος που φεύγει από το ζυγιστήριο, και τον έλεγχο του κενού χρόνου μεταξύ των εκκενώσεων. Με αυτό τον τρόπο μεγιστοποιούμε την απόδοση του ζυγιστικού καθώς επίσης και την απόδοση του πολυκέφαλου συστήματος.

kathetis siskevasias xmotion me polikefalo zigistiko

Κάθετης συσκευασίας Xmotion με πολυκέφαλο ζυγιστικό

Xmotion με σύστημα καταμέτρησης

Είναι η κλασική εφαρμογή για κάψουλες καφέ. Η Xmotion συνδέεται απευθείας με το μηχάνημα κάψουλας. Η μεταφορική ταινία σύνδεσης παραλαμβάνει τα προϊόντα από το κλειστικό δίσκων (tray sealer) και το στέλνει σε σειρά στην μηχανή σακιάσματος. Το σύστημα καταμέτρησης ανιχνεύει και μετράει τις κάψουλες και τις ωθεί στην μηχανή συσκευασίας.

kathetis siskevasias xmotion me katametriti

Κάθετης συσκευασίας Xmotion με καταμετρητή

Xmotion με ογκομετρική πλήρωση

Η ταχύτητα του συνδυασμού της συσκευαστικής μηχανής με ογκομετρητή πληρώσεως  συνήθως περιορίζεται από την μηχανή δοσολόγησης.  Ωστόσο, η χρήση της τεχνολογίας χωρίς ψήκτρες στο δοσομετρητή, όπως και στην Xmotion επιτρέπει την ηλεκτρική σύνδεση των δυο συσκευών για την απόκτηση συνεχής ροής. Το προϊόν πέφτει καθώς η ταινία οδήγησης αντλεί την σακούλα προς τα κάτω, σταματώντας για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου  για σφράγιση (sealing closure).

Η παραπάνω διαδικασία επιτρέπει μια ταχύτατη διαδικασία και την αποφυγή σκόνης στην περιοχή σφράγισης.

kathetis siskevasias xmotion me ogkometriti

Κάθετης συσκευασίας Xmotion με ογκομετρητή

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 1860 x 1130 x 1500 mm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κάθετης Συσκευασίας – Xmotion”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *