Η Εταιρία

Η Εταιρία

ΖΥΓISIS - Βιομηχανικά Ζυγιστικά Συστήματα

Η ΖΥΓΙΣΗΣ ιδρύθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της βιομηχανικής ζύγισης και των αυτοματισμών. Παρακολουθώντας στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις και συνδυάζοντας την δεξιοτεχνία του "τεχνίτη" με την σύγχρονη τεχνολογία, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσει το δικό της στίγμα, καθιερώνοντας την ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της βιομηχανικής ζύγισης και των αυτοματισμών. Η εταιρία μας στις σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις της, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, στελεχωμένα με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ζύγισης, όπως γεφυροπλάστιγγες οδικού τύπου, ζυγούς δαπέδου, εναέριους ζυγούς, γερανοζυγούς κ.α. καθώς και πληθώρα ζυγιστικών εφαρμογών, όπως δοσομετρικά (Dosing), ενσακιστικά (packaging) self service weighbridge κ.α. Με την μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία με κορυφαίους οίκους της παγκόσμιας αγοράς εξασφαλίζει πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Αναπτύσσει κορυφαία προγράμματα λογισμικού και παρέχει συνεχή ενημέρωση και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Οι φιλοδοξίες όμως δεν σταματούν εδώ.
Η συνεχής ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις και μεθόδους αποτελεί τον πυρήνα της έρευνας, μελέτης και σχεδίασης των ολοκληρωμένων ζυγιστικών εφαρμογών. Εφαρμόζοντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 η ακρίβεια και η αξιοπιστία διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο, αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών κάθε παραγωγικής διαδικασίας που απαιτεί αυτοματοποίηση, τυποποίηση, έλεγχο, συλλογή και επεξεργασία δεδομένων. Συνεχίζοντας τον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης η ΖΥΓISIS παραμένει προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της θα αποτελούν πάντοτε την αιχμή του δόρατος σε ποιότητα, ακρίβεια, σχεδίαση και αξιοπιστία κατατάσσοντας τα στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς.

Η Ιστορία μας

2004 -

Έχοντας χρόνια εμπειρία σαν τεχνικός στο τομέα της βιομηχανικής ζύγισης, ο Τσαουσίδης Ελευθέριος ξεκινάει την δική του επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής και επισκευής ζυγιστικών συστημάτων στην Θεσσαλονίκη.

2006 -

Η αυξανόμενες πωλήσεις μεγάλωσαν και την ανάγκη για μεγαλύτερους χώρους οδηγώντας την μεταφορά της επιχείρησης σε νέες εγκαταστάσεις 1000 m².

2008 -

Η ΖΥΓISIS πιστοποιείται με ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) στο πεδίο εφαρμογής : Εμπορία, επισκευή και κατασκευή ζυγιστικών συστημάτων.

2011 -

Κατασκευάζεται από την εταιρία ο πρώτος γερανοζυγός μοντέλο CSZ και το πρώτο αυτόματο σύστημα ζύγισης με κέρμα ή κάρτα RFID για γεφυροπλάστιγγες.

2013 -

Εννιά χρόνια μετά την ίδρυση της η ΖΥΓISIS μεταφέρεται στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης σε ένα νέο βιομηχανικό πλήρως εξοπλισμένο κτίριο 2000m².

2015 -

Η ΖΥΓISIS επεκτείνεται στον τομέα των συσκευαστικών μηχανών και γραμμών παραγωγής συνάπτοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης.

2018 -

Γίνεται η εναρμόνηση και η αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας στην νέα του έκδοση ISO 9001:2015, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO 17025.

2019 -

Η ΖΥΓISIS ολοκλήρωσε τις διαδικασίες διαπίστευσης ISO 17025:2017 από το Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και πλέον διαθέτει διαπιστευμένο εργαστήριο διακρίβωσης ζυγιστικών και πρότυπων βαρών με αριθμό πιστοποιητικού 1192.

Πλεονεκτήματα

Η ΖΥΓISIS διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και εγγυάται την άμεση και πλήρη υποστήριξη όλων των βιομηχανικών προϊόντων της. Επιπρόσθετα, παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε κάθε είδους βλάβη που παρουσιάζει οποιοδήποτε σύστημα ζύγισης, γεφυροπλάστιγγας και εξοπλισμός ζύγισης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε κάθε είδους βλάβη και να προσπαθήσουμε να εκτιμήσουμε το είδος και το μέγεθος της ζημιάς και εάν απαιτεί επίσκεψη για την επισκευή του.
Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια επενδύει ολοένα και περισσότερα κεφάλαια για την Έρευνα και την Ανάπτυξη προκειμένου να ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της βιομηχανίας. Η ΖΥΓΙΣΗΣ έχει προβεί στη δημιουργία εργαστηρίων μελέτης και πειραματισμού και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συνεργασιών με εξειδικευμένους τεχνικούς και επιστήμονες αποσκοπεί στην εξεύρεση νέων βιομηχανικών λύσεων και προϊόντων. Προϊόντα όπως το σύστημα αυτόματης ζύγισης με κερματοδέκτη αποτελούν απόρροια της στρατηγικής ανάπτυξης της ΖΥΓΙΣΗΣ.
Η ΖΥΓΙΣΗΣ έχοντας δώσει μεγάλη έμφαση στη διασφάλιση ποιότητας της λειτουργίας της έχει εφαρμόσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015. Η αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησης σε συνδυασμό με τις αυξημένες απαιτήσεις του βιομηχανικού κλάδου οδήγησε την ΖΥΓΙΣΗΣ στην ανάγκη για ποιοτικότερο σύστημα λειτουργίας και διασφάλισης της ορθής συμμόρφωσης της επιχείρησης με εγκεκριμένα πρότυπα. Με απώτερο στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η ΖΥΓΙΣΗΣ σχεδιάζει και προγραμματίζει όλες τις διεργασίες παραγωγής – κατασκευής – διοίκησης σύμφωνα με εξειδικευμένες μεθόδους λειτουργίας. Έτσι είναι σε θέση να κατασκευάζει και να προωθεί ποιοτικές λύσεις και προϊόντα στην αγορά σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών και συμμορφούμενη πάντα με διεθνείς κανόνες.