Γεφυροπλάστιγγα Υπόγεια Σύμμεικτη (Λάκκου)

ZWB-xMB/00 Υπόγεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγα
ZWB-xMB/00 Υπόγεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγαZWB-xMB/00 Υπόγεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγαZWB-xMB/00 Υπόγεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγαZWB-xMB/00 Υπόγεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγαZWB-xMB/00 Υπόγεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγαZWB-xMB/00 Υπόγεια μεταλλική γεφυροπλάστιγγαZWB-xMB/00 Υπόγεια μεταλλική γεφυροπλάστιγγα θεμελίωσηdinamokipseles endiktis ektipotisipogeia vatheos lakou simikti

Πιστοποιημένη με έγκριση τύπου Ε.Κ. (Αρ. ΔΠΠ 830/Ζ2-17)  υπόγεια γεφυροπλάστιγγα βαθέως λάκκου, αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό Τύπου ΙPE και UPN με πλατφόρμα κύλισης από οπλισμένο σκυρόδεμα. Κατάλληλη για βιομηχανική χρήση. Ιδανική λύση για εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ: 

 • Μεταλλικός Σκελετός – Πλατφόρμα κύλισης από οπλισμένο σκυρόδεμα
 • Διαιρούμενη κατασκευή (για μοντέλο από 9μ και πάνω), για ευκολία στην μεταφορά.
 • Μήκος από 8μ έως 18μ. (Για μεγαλύτερες διαστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας)
 • Πλάτος 3,00μ
 • Δυναμικότητα από 60tn έως 100tn
 • Εντός επισκέψιμου λάκκου (με ανθρωποθυρίδες)
 • Περιμετρικό χαλύβδινο πλαίσιο
 • Ελεύθερη κίνηση οχημάτων
 • Yψηλής ακρίβειας πιστοποιημένες με OIML και NTEP δυναμοκυψέλες.
 • Σύνδεση με ενδείκτη VT300 και εκτυπωτή EPSON LX350
 • Πιστοποιητικό έγκρισης τύπου Ε.Κ. Αρ. ΔΠΠ 830/Ζ2-17

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ: 

Για την εγκατάσταση της υπόγειας (λάκκου) σύμμεικτης γεφυροπλάστιγγας, ZWB-xMΒ/00, δημιουργείται η απαραίτητη θεμελίωση εντός σκάμματος (λάκκου), εντός του οποίου τοποθετείται ο μεταλλικός σκελετός και κατόπιν γίνεται η σκυροδέτηση της πλατφόρμας κύλισης.

Όλοι οι στατικοί υπολογισμοί της γεφυροπλάστιγγας και της θεμελίωσης έχουν γίνει ακολουθώντας τα πιο προηγμένα πρότυπα DIN 8119 και DIN 1072 για γέφυρες οδικού τύπου, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη μακροβιότητα του φορέα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες εργασίας.

themeliosi ipogeias gefiroplastiggas

Λάκκος θεμελίωσης υπόγειας γεφυροπλάστιγγας

Ο μεταλλικός σκελετός της κατασκευάζεται από δύο κύριους δοκούς IPE. Εντός των κύριων δοκών τοποθετούνται κάθετα υποδοκίδες IPE και UPN, άνωθεν των οποίων τοποθετείται ο οπλισμός και γίνεται η σκυροδέτηση της πλατφόρμας κύλισης.

skirodetisi ypogeias simiktis

Σκυροδέτηση πλατφόρμας κύλισης υπόγειας γεφυροπλάστιγγας

Κατά μήκος των κύριων δοκών και σε ανάλογη θέση μεταξύ τους προσαρμόζονται οι δυναμοκυψέλες πάνω στις οποίες εδράζει η κατασκευή.

Στα σημεία έδρασης των δυναμοκυψελών έχουν δημιουργηθεί και τοποθετηθεί ειδικές ράβδοι ενισχύσεις και mount support που εξασφαλίζουν την στιβαρότητα και την ενιαία λειτουργία του φορέα καθώς επίσης και την σωστή μεταφορά των φορτίων στις δυναμοκυψέλες.

Επίσης, επί του μεταλλικού σκελετού πλαισιώνονται μεταλλική σωλήνες για την διέλευση των καλωδιώσεων και την συγκέντρωση τους σε ειδική εσοχή όπου τοποθετείται το κυτίο σύνδεσης (Juction Box) με την πλακέτα συγκέντρωσης των σημάτων απο τις δυναμοκυψέλες.

Όλα τα μεταλλικά μέρη αμμοβολούνται και βάφονται με εποξειδικές και αντιοξειδωτικές βαφές υψηλής αντοχής για μακροχρόνια προστασία της γεφυροπλάστιγγας από διάβρωση και οξείδωση.

ipogia simikti gefiroplastigga

Υπογεια Σύμμεικτη Γεφυροπλάστιγγα βαρέως τύπου

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ:

Η μεταφορά και η εγκατάσταση πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΖΥΓISIS, με την χρήση ιδιόκτητου γερανοφόρο φορτηγού της εταιρίας μας.
Συγκεκριμένα, εφόσον έχει κατασκευαστεί η απαιτούμενη υποδομή (Σκάμμα θεμελίωσης) από σκυρόδεμα σύμφωνα με τα σχέδια που θα σας αποσταλούν από την εταιρία μας, γίνεται η μεταφορά και η τοποθέτηση του μεταλλικού σκελετού άνωθεν των πέδιλων θεμελίωσης σε προσωρινούς αποστάτες, για να ακολουθήσει η διαδικασία σκυροδέτησης της πλατφόρμας κύλισης.

Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα αφού απόκτηση το σκυρόδεμα την ελάχιστη απαιτούμενη αντοχή, ακολουθεί η απομάκρυνση των προσωρινών αποστατών και η τοποθέτηση των δυναμοκυψελών. Ακολουθεί η παραμετροποίηση της πλάστιγγας με την σύνδεση των περιφερειακών (ενδείκτηςεκτυπωτήςκερματοδέκτης κλπ) και τη βαθμονόμηση (Calibration) της.

Στο τέλος γίνεται ο έλεγχος σωστής λειτουργίας, η επίδειξη και η εκπαίδευση των χειριστών της γεφυροπλάστιγγας και η παράδοση των εγχειριδίων χρήσης στα Ελληνικά.

Όλα τα μέρη της γεφυροπλάστιγγας συμπεριλαμβανομένων των δυναμοκυψελών και των συστημάτων στήριξης τους ,παραμένουν εύκολα προσβάσιμα μετά την εγκατάσταση , παρέχοντας απρόσκοπτη συντήρηση.

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ:

proairetika xamilou lakou gefiroplastigges

Προαιρετικά σύμμεικτης υπόγειας γεφυροπλάστιγγας

Προαιρετικά

Επιπρόσθετα υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν με τις γεφυροπλάστιγγες της εταιρίας μας.

software diaxeirisi gefiroplastiggaw

Το WBS είναι ένα λογισμικό για την ολοκληρωμένη διαχείριση της γεφυροπλάστιγγας σας. Παρέχει την δυνατότητα 1ης και 2ης ζύγισης (ολοκληρωμένη ζύγιση), χειροκίνητης ζύγισης (με γνωστό απόβαρο), αποθήκευση μόνιμου απόβαρου σε γνωστά οχήματα καθώς και ζύγισης για λογαριασμό τρίτων χωρίς να επηρεάζονται τα δεδομένα της επιχείρησης και οι αναφορές (reports).

Σύστημα Αυτόματης ΖΥΓISIS Banner

Αυτόματο ζυγιστικό σύστημα γεφυροπλάστιγγας όπου με την χρήση κερμάτων, μαρκών ή καρτών (RFID) γίνεται η ζύγιση και η έκδοση του ζυγολογίου. Άμεση εξυπηρέτηση των οχημάτων όλο το 24ωρο χωρίς την παρουσία κάποιου χειριστή.

Ο κερματοδέκτης περιέχει ειδικό λογισμικό ζύγισης οχημάτων διαμορφωμένο έτσι ώστε να συνεργάζεται με οποιοδήποτε σύστημα ζύγισης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Γεφυροπλάστιγγα Υπόγεια Σύμμεικτη (Λάκκου)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *