Ελεγχος – Επισκευη – Βαθμονομηση

Επισκευή

Διαγνωστικός έλεγχος όλων των ζυγών και ζυγιστικών συστημάτων από εξειδικευμένο προσωπικό πάνω στην πλειοψηφία των ζυγιστικών που κυκλοφορούν στην Ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Ελεγχος - Επισκευη - Βαθμονομηση

Διαγνωστικός έλεγχος όλων των ζυγών και ζυγιστικών συστημάτων από εξειδικευμένο προσωπικό πάνω στην πλειοψηφία των ζυγιστικών που κυκλοφορούν στην Ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Με την χρήση σύγχρονων οργάνων μέτρησης, emulator καθώς και με πιστοποιημένα πρότυπα βάρη που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε το σωστό έλεγχο και την έγκαιρη διάγνωση μειώνοντας το χρόνο και το κόστος επισκευής.

Παρέχουμε την δυνατότητα περιοδικής συντήρησης των ζυγιστικών σας συστημάτων για την εξασφάλιση την μακροβιότητας τους, καθώς επίσης την ελαχιστοποίηση των βλαβών και του κόστους επισκευής. Συντήρηση καλωδιώσεων, καθαρισμός δυναμοκυψελών και έλεγχος σωστής λειτουργίας, συντήρηση κυτίου σύνδεσης, έλεγχος και αντικατάσταση μπαταριών και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία του ζυγιστικού σας συστήματος.

Σε περίπτωση βλάβης διαθέτουμε πλούσια αποθήκη με όλα τα απαραίτητα μικρο-υλικά και ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης τόσο των ζυγιστικών της εταιρίας μας όσο και των περισσοτέρων ζυγιστικών συστημάτων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών ελέγχου που προβλέπονται από το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 που εφαρμόζει η εταιρίας μας.

Έλεγχος, επισκευή, βαθμονόμηση

Έλεγχος, επισκευή, βαθμονόμηση

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ελεγχος – Επισκευη – Βαθμονομηση”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *