Γεφυροπλάστιγγα Υπέργεια Σύμμεικτη Βαρέως Τύπου

ZWB-xMB/1 Υπέργεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγα
ZWB-xMB/1 Υπέργεια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγαZWB-xMB/1 Κατασκευή Υπέργειας σύμμεικτης γεφυροπλάστιγγαςZWB-xMB/1 ipergia simmikti gefiroplastiggaZWB-xMB/1 ypergia simmikti gefiroplastigadinamokipseles endiktis ektipotisepifanias simikti vareos typou

Πιστοποιημένη με έγκριση τύπου Ε.Κ. (Αρ. ΔΠΠ 830/Ζ2-17) βαρέως τύπου σύμμεικτη υπέργεια γεφυροπλάστιγγα αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό Τύπου Ι, με πλατφόρμα κύλισης από οπλισμένο σκυρόδεμα. Στιβαρή κατασκευή υψηλής αντοχής ιδανική για κάθε χρήση.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ: 

  • Μεταλλικός Σκελετός – Πλατφόρμα κύλισης από οπλισμένο σκυρόδεμα
  • Διαιρούμενη κατασκευή (για μοντέλο από 9μ και πάνω), για ευκολία στην μεταφορά.
  • Μήκος από 8μ έως 18μ. (Για μεγαλύτερες διαστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας)
  • Πλάτος 3,40μ εσωτερικά (διάδρομος) και 3,60μ εξωτερικά (συνολικό πλάτος)
  • Δυναμικότητα από 60tn έως 100tn
  • Με παραπέτα για προστασία των ζυγιζόμενων οχημάτων από πτώση ή μικρο-ατυχήματα
  • Ύψος πλατφόρμας κύλισης περίπου 450mm από μπετόν καθαριότητας
  • Yψηλής ακρίβειας πιστοποιημένες με OIML και NTEP δυναμοκυψέλες.
  • Σύνδεση με ενδείκτη VT300 και εκτυπωτή EPSON LX350
  • Πιστοποιητικό έγκρισης τύπου Ε.Κ. Αρ. ΔΠΠ 830/Ζ2-17

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ: 

Για την εγκατάσταση της υπέργειας (επιφανείας) σύμμεικτης γεφυροπλάστιγγας βαρέως τύπου, ZWB-xMΒ/1-HR, δημιουργείται η απαραίτητη θεμελίωση και δύο ράμπες (εισόδου και εξόδου), ανάμεσα από τις οποίες πλαισιώνεται ο μεταλλικός σκελετός και γίνεται η σκυροδέτηση της πλατφόρμας κύλισης.

Όλοι οι στατικοί υπολογισμοί της γεφυροπλάστιγγας και της θεμελίωσης έχουν γίνει ακολουθώντας τα πιο προηγμένα πρότυπα DIN 8119 και DIN 1072 για γέφυρες οδικού τύπου, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη μακροβιότητα του φορέα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες εργασίας.

themeliosi gefiroplastiggas me rampes

Θεμελίωση γεφυροπλάστιγγας με ράμπες

Ο μεταλλικός σκελετός της κατασκευάζεται από δύο κύριους δοκούς IPE οι οποίοι δημιουργούν και τα πλευρικά παραπέτα της γεφυροπλάστιγγας για προστασία των ζυγιζόμενων οχημάτων από πτώση ή μικρο-ατυχήματα. Εντός των κύριων δοκών τοποθετούνται κάθετα υποδοκίδες IPE και UPN και δημιουργούν τα απαραίτητα πλαίσια εντός των οποίων τοποθετείται ο οπλισμός και γίνεται η σκυροδέτηση της πλατφόρμας κύλισης.

skyrodetisi platformas kilisis

Σκυροδέτηση πλατφόρμα σύμμεικτης γεφυροπλάστιγγας

Κατά μήκος των κύριων δοκών και σε ανάλογη θέση μεταξύ τους προσαρμόζονται οι δυναμοκυψέλες πάνω στις οποίες εδράζει η κατασκευή.

Στα σημεία έδρασης των δυναμοκυψελών έχουν δημιουργηθεί και τοποθετηθεί ειδικές ράβδοι ενισχύσεις και mount support που εξασφαλίζουν την στιβαρότητα και την ενιαία λειτουργία του φορέα καθώς επίσης και την σωστή μεταφορά των φορτίων στις δυναμοκυψέλες.

Επίσης, επί του μεταλλικού σκελετού πλαισιώνονται μεταλλική σωλήνες για την διέλευση των καλωδιώσεων και την συγκέντρωση τους σε ειδική εσοχή όπου τοποθετείται το κυτίο σύνδεσης (Juction Box) με την πλακέτα συγκέντρωσης των σημάτων απο τις δυναμοκυψέλες.

Όλα τα μεταλλικά μέρη αμμοβολούνται και βάφονται με εποξειδικές και αντιοξειδωτικές βαφές υψηλής αντοχής για μακροχρόνια προστασία της γεφυροπλάστιγγας από διάβρωση και οξείδωση.

ipergia simikti gefiroplastigga

Υπέργεια (επιφανείας) Σύμμεικτη Γεφυροπλάστιγγα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ :

Η μεταφορά και η εγκατάσταση πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΖΥΓISIS, με την χρήση ιδιόκτητου γερανοφόρο φορτηγού της εταιρίας μας.
Συγκεκριμένα, εφόσον έχει κατασκευαστεί η απαιτούμενη υποδομή (θεμελίωση) από σκυρόδεμα σύμφωνα με τα σχέδια που θα σας αποσταλούν από την εταιρία μας, γίνεται η μεταφορά και η τοποθέτηση του μεταλλικού σκελετού άνωθεν των πεδίλων θεμελίωσης για να ακολουθήσει η διαδικασία σκυροδέτησης της πλατφόρμας κύλισης.

Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα αφού αποκτήση το σκυρόδεμα την ελάχιστη απαιτούμενη αντοχή, ακολουθεί το σήκωμα της γεφυροπλάστιγγας με την χρήση προσωρινών αποστατών. Στην συνέχεια έχουμε την πάκτωση των mount support με χημικά βύσματα, την τοποθέτηση των δυναμοκυψελών και την απομάκρυνση των προσωρινών αποστάτων. Ακολουθεί παραμετροποίηση της πλάστιγγας με την σύνδεση των περιφερειακών (ενδείκτης, εκτυπωτής, κερματοδέκτης κλπ) και τη βαθμονόμηση (Calibration) της.

Στο τέλος γίνεται ο έλεγχος σωστής λειτουργίας, η επίδειξη και η εκπαίδευση των χειριστών της γεφυροπλάστιγγας και η παράδοση των εγχειριδίων χρήσης στα Ελληνικά.

Όλα τα μέρη της γεφυροπλάστιγγας συμπεριλαμβανομένων των δυναμοκυψελών και των συστημάτων στήριξης τους ,παραμένουν εύκολα προσβάσιμα μετά την εγκατάσταση , παρέχοντας απρόσκοπτη συντήρηση.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ:

Proairetika gefiroplastiggas simmiktis ipergias

Προαιρετικά Γεφυροπλάστιγγας Σύμμεικτης Υπέργεια (Επιφανείας)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ενδείκτες

VT300, D10, D10p

Μήκος

8.00m, 9.00m, 14.00m, 18.00m

Εκτυπωτής

Epson LX350, Kiosk Printer

Προαιρετικά

Επιπρόσθετα υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν με τις γεφυροπλάστιγγες της εταιρίας μας.

software diaxeirisi gefiroplastiggaw

Το WBS είναι ένα λογισμικό για την ολοκληρωμένη διαχείριση της γεφυροπλάστιγγας σας. Παρέχει την δυνατότητα 1ης και 2ης ζύγισης (ολοκληρωμένη ζύγιση), χειροκίνητης ζύγισης (με γνωστό απόβαρο), αποθήκευση μόνιμου απόβαρου σε γνωστά οχήματα καθώς και ζύγισης για λογαριασμό τρίτων χωρίς να επηρεάζονται τα δεδομένα της επιχείρησης και οι αναφορές (reports).

Σύστημα Αυτόματης ΖΥΓISIS Banner

Αυτόματο ζυγιστικό σύστημα γεφυροπλάστιγγας όπου με την χρήση κερμάτων, μαρκών ή καρτών (RFID) γίνεται η ζύγιση και η έκδοση του ζυγολογίου. Άμεση εξυπηρέτηση των οχημάτων όλο το 24ωρο χωρίς την παρουσία κάποιου χειριστή.

Ο κερματοδέκτης περιέχει ειδικό λογισμικό ζύγισης οχημάτων διαμορφωμένο έτσι ώστε να συνεργάζεται με οποιοδήποτε σύστημα ζύγισης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Γεφυροπλάστιγγα Υπέργεια Σύμμεικτη Βαρέως Τύπου”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *